Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den riktiga Kärleken

Har du sett Kärleken och Döden?

Alla dessa dagar
Alla bilder som man jagar

Sen knackar Döden dörr
och inget blir som förr

Alla är vad dem är, var vad dem var och
blir vad dem blir

i alla tankar står hjärtat som en fyr

Hjärtat pratar med Kärleken.
och Kärleken känner Döden.

Sluta låtsas sa hjärtat, livet är för viktigt
så la dem ner kedjorna
tog Döden i handen
och mötte Kärleken på riktigt













Fri vers av JonathanS
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-04-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS