Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var en på den plats som verkade mörkast för dem

Tittar ner i havsbottens mörker
I skuggan av kungarikets mitt
Bortom allting känt, allting utforskat
Platsen långt långt borta
I tusentals meter skog

Stod en pojke som log

Mitt i avgrunden
Mitt i kaosets hjärta
I det obegripliga

I den tidlösa smärtan
Där allt annat
viskar gällt

Möter jag mig själv




Bunden vers (Rim) av JonathanS
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-21 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS