Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, kom hem

Pappa kom hem
åh din rastlöshet är stor

Pappa kom hem
till mig, min syster och bror

du jagade ro i landet långt borta
när livet här kom tillkorta

Pappa kom hem
jag är inte arg för mina sår
du hade egna monster i din gaderob

Pappa kom hem
till sagor som lästes i sängen
till kojan vi byggde på ängen

Där vi satt en sommardag
det lät som ro i din andetag

Sedan kom monstret tillbaka
blicken blev flack
dina händer som skaka

Pappa stå kvar
och när rädslan blir för stor
när det kryper i ditt skin

så ska jag hålla din hand
så som du höll min




Övriga genrer av JonathanS
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-07-20 11:37



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
så fina dina 2 sista stycken
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS