Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla nån kommentar är denna dikten värld, eller applåd


Träd




Alla dessa träd
Vad vill de berätta för oss?
Vill de bara vara utan att svara ?
Vill de ge oss visioner ?
Vill de ge oss ro ?
Är detta ett flummigt snack
eller
fattar jag ej ett smack?

Men jag känner nått underbart
Mitt sinne är bart

Tack
för allt detta vi människor kan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-22 15:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Utan en jord, om det bara funnits hav, hade träd ej kunnat slå rot, bilda skog och i träd finnas bon för skators vilda skrän...
2023-06-19

  Larz Gustafsson VIP
För min personliga del upplever jag att träden skänker mig vederkvickelse, svalka i skuggan, en skönhetsupplevelse och mycket annat gott.

Jag hävdar vidare, att utan en Skapare funnes det inga träd.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP