Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten, liten yttepytte mångmiljon-dollarvinst skulle inte sitta helt fel just nu ... Vare sig i juni 2013 när dessa rader tillkom och publicerades här eller idag 2023 ... Livet dock väsentligt ljusare idag!


Om jag blott bara ...

... kunde ha lyckats
lite mera bra
än vad jag så gjort
intill denna dag
som är idag ...

... så skulle jag
inte känna mig
lika orolig för dig
som jag nu gör
inför allt det
som ska avhandlas
under de samtal
som ska hållas idag ...

Men oavsett
vad som 
händer och sker
kvarstår tanken
på att slutföra
det jag tänkt
för att se till
att det blir
lite mer som vi vill ...

Och när vi når dit
kommer de mindre önskvärda
ej längre ha tillträde hit
där vi är och så vill få vara ...

Ty de kan då
bäst de vill
eller ej
få flyga och fara
så långt bort ifrån
det bara möjligt är
från dig och mig ...

Vet ej
om just imorgon
kommer med en bättre dag
för sådana som du och jag
men en bättre dag 
är vad jag likväl 
i min kristallkula tydligt ser
är på väg till dig och mig
så att vi inte någonsin
behöver uppleva
allt det som varit 
och så ännu är, mer ...

Och tro  mig

de bättre dagarna
som komma skall

är väsentligt fler
än de andra
som vi redan upplevt
har fått oss på fall

men ännu tyvärr
 väl känner som ser
vår tillvaro tynger ner 
...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-23 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP