Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SOLSKENETS STRÅLAR

de säger bakom molnen skiner solen...

 

solens strålar skiner mot dig

ta emot och känn dig unik

denna stråle fångar just mig

vissa strålar skiner emot publik

strålar gräsets alla strån gröna

ser alla maskrosor lysa sköna

en stråle är ibland ensam där

den leker solkatt med någon här

vill vinka hallå jag finns jag är

det är nu som solskenet dig bär

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-04-26 11:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Solen - en cool en. Trots en temperatur på 15 miljoner ° C.
2023-05-04

  Respons VIP
Harmonibringande dikt om sol och värme!
2023-04-28

  Eva Langrath VIP
Fint formulerad test om solens positiva inverkan på oss. Jag läser även in mänskliga solar i dikten.
2023-04-26

    Lena Staaf VIP
Att ta emot och uppskatta även de små ensamma strålarna.
2023-04-26

  Koloristen
"solens strålar skiner mot dig

ta emot och känn dig unik

denna stråle fångar just mig"

-Total SOL!
2023-04-26

    Lena Söderkvist VIP
Jojo, det gäller att våga se det goda i tillvaron.
2023-04-26

  Öknens Ros VIP
Fint om solens positiva verkan, utan solen inget liv. Härligt illustrerad med en strålande sol!
2023-04-26

  BenGust VIP
Och en fiffig och expressiv bildkomposition.
2023-04-26

  BenGust VIP
Varje solstråle unik. Snyggt.
2023-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om solens positiva inverkan.
2023-04-26

  Maria Sundelin VIP
Solen finns bara på olika ställen
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP