Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur man tar


Tre små steg

FÖR ATT NÅ LYCKAN
Köp 1,2,3..

Robotgräsklippare för att slippa klippa,
Gymkort för att komma i form


Färdiglagad mat, övertidsjobba för att ha råd
Med kvalitetstid med familjen

Följ strömmen
För att passa in




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-27 14:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Var man är sin egen lyckas smed, heter det ju...man får fundera på vad man själv blir lycklig av...tänkvärda ord...
2023-05-07

    Jag är fan större än Sartre
Du glömde studsmattan. Upp och hoppa och skrik gärna jävligt högt så passar du över ångesten till grannarna.
2023-04-28

    Ohemulen VIP
Haha :-) Det är skillnad på att vara lyckad enligt normen och att vara lycklig...
2023-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker om reptiler. Men inte att äta dem.
2023-04-27

  Koloristen
Färdiglagad mat är värst av allt av det listade. Symbolen för sjangseringen.
2023-04-27

  Larz Gustafsson VIP
*Och nej till körkort!
2023-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Detta med robotgräsklippare och dito dammsugare är, precis som elcyklar av alla de slag, en styggelse.
Först tjatas det om att man ska motionera. Sedan vräker kapitalisterna en massa överbekväma fortskaffningsmedel över folket.

Jag har alltid gåt mot strömmen. Det fortsätter jag med.

*Nej till Face Book!
*Nej till alkohol!
*Nej till pardans!
*Nej till elcyklar!
*Nej till vegetarisk mat!
*Nej till gym!
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano