Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan Efter Närhet

Längtan efter närhet är en känsla vi alla är familjära med.

Nog gillar vi alla att bli lämnade ifred.

Men saknaden av närhet lyckas alltid krypa tillbaka

Precis som sköldpaddor alltid dras tillbaka till den stranden de startade livet på för att lägga sin ägg

Närheten vill jag känna med mina fingrar igenom hans skägg

Med hans armar runt om mig

En närvaro
En känsla
En själ

Längtan efter närhet är mer en hud mot hud

Längtan efter närhet är mer en två par läppars läppljud

Längtan efter närhet är känslan av två själar som slås samman

Två själar som känner den enorma flamman

Flamman mellan två själar som brinner för varandra

Två själar som alltid hade valt varandra före alla andra




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-27 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino