Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt svarta skynke

Fyll mig med avsky till det jag är född att älska
Fyll mig med ångest tills min anda ger in
Fyll mig med oro på den plats jag kallar trygghet

Tills jag är för kall för eran värme

Ge mig din smärta,tills du endanst kan känna tomhet i ditt bröst
Ge mig ditt hat, som växer utan menning i ditt huvod

Fortsätt ge när du ser mig falla, ty dina ögon kan se svart även när mörkret skingrat sig
Fortsätt ge när jag är skärvor, ty du kan krossa mig tills jag inte existerar

Lägg ditt svara skynke över mig, du ska älska mig den dag du tillintet gjort mig




Fri vers av Liljas
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-08-13 15:46



Bookmark and Share


  Neal
Great poem !
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Liljas
Liljas