Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är gjorda av plast

Ni är gjorda av plast
det är därför ni aldrig blöder
det är därför jag aldig ser er ligga utslagana på marken
det är därför jag aldrig hör er skrika när världen snurrar för fort
det är därför jag inte ser smärtans avtryck i era anikten
därför ni aldig glömmer bort hur man andas

Förlåt men jag är inte som ni
Jag är bara kött och blod
Jag glömmer bort att bära up mitt falska ansikte
Jag glömmer bort att dölja mitt trasiga indre

Förlåt men jag är inte av plast
Jag blöder




Fri vers av Liljas
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-11-19 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liljas
Liljas