Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan dina fyra vägar

Mina ögon var torra,min mun sluten, min hand en anning kall
Så jag smög upp och andades in allt jag kunde
Alla dina dofter, alla dina färger, jag satt med din kudde i min famn och värmdes av din värme mellan fyra väggar av tryghet som skyddat mina alltför blåa ögon, i en evighet.
Jag var kall i din omfamning,sista gången jag drog in din doft.
Något slöt mig för att skydda mina alltför blåa ögon, från att lämna hela min tryghet alltför länge.
jag fällde ingen tår, jag vände mig om och lämnade dig
Med vacklande steg gick jag ifrån ditt hus, med tomheten i bröstet.














Fri vers av Liljas
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-05-09 22:47



Bookmark and Share


  Jer
Fick en Propellakänsla när jag läste detta - ett fint men vedmodigt alster. Bra!
2007-05-11

  Jossitott
Kanske är jag bara allmänt sentimental just nu men jag blev faktiskt tårögd.
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Liljas
Liljas