Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade vän bär på ett barn


Ett frö i din jord

ett frö i din jord
jag ger dig all min kraft
så att du kan orkar att bära

ett liv i din kropp
jag ger dig all min vilja
så att du ska orka kämpa

jord bär deras små fötter
sol värm deras arma kroppar
låt vinden blåsa i deras tunna hår

alla dina ärr som skär i mina handleder
alla dina skrik som ekar i mitt huvod
dina tårar som har runit från mina kinder
älskling, du lever nu
ni lever nu




Fri vers av Liljas
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-05-09 22:47



Bookmark and Share


  Velique
Vet inte vad jag ska säga...
Är helt stum.
Det var det finaste du någonsin skrivit.
2007-07-22

  Jer
En fin hyllningsdikt; tur hon har, din älskade vän!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Liljas
Liljas