Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasel

Du bara finns där,för att trasla till allt jag rätt ut
Sluta gräva upp allt det jag bregravt med bara din blick
Din röst sliter upp alla ärr till öppna sår

Jag nästan avskyr dig när du får mig att älska dig




Fri vers av Liljas
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:20



Bookmark and Share


  Velique
Nä det kan man ju inte Ida=) det visste du väl?
2007-03-27

  Davidoff
Otroligt starkt å bra skrivet. Jobbigt att älska någon som river upp gamla sår, men man kan ju inte rå över sina känslor.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Liljas
Liljas