Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andra dagen…

Det händer ibland, att jag är söndrig som fan,
att jag vaknar med en känsla av kollaps,
på en totalt sönderfallen plats,
med en sprucken självbild, med ett jag i förfall.

Dessa dagar är jag trasig, kluven itu.
Jag så full av liv, jag i all min prakt,
jag mitt i ett jordskred av ångest och självförakt.

Är den jag är, i alla mina dagar,
med alla mina fel och brister,
med all min saknad och längtan,
med all den glädje jag mött,
med alla dom sorger jag bär.

Låter dessa dagar vara, dess kvällar längta till skymning,
för snart, efter nattens mörker, väntar en ny morgondag,
med ny möjligheter, chanser och livfulla, tröstande andetag.

All kärlek!




Skapa | Skriva av En rastlös själs tankar
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-29 21:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trots allt så finns hoppet där och nya dagar som vi inte vet vad de innehåller...
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

En rastlös själs tankar