Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårens eldar

Jag älskar dig! Jag älskar dig som om ingen morgondag existerade. Jag älskar dig genom smärtan, genom kärlekens välbehag.

Jag älskar dig på den plats där vi tillsammans tänder vårens eldar i syrenernas och liljekonvaljernas dal.

Jag älskar dig på den plats där svalorna outtröttligt leker med varandra i den ljumma, stilla sommarkvällen.

Jag älskar dig på den plats där livets färger och nyanser skiftar till brinnande, glödande höst.

Jag älskar dig på den plats, där kylan biter, där fotstegen knarrar mot gnistrande snökristall.

Jag älskar dig idag, imorgon, i alla mina dagar.

All kärlek!




Skapa | Skriva av En rastlös själs tankar
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-30 10:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Störst av allt är kärleken...mycket vackert...
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

En rastlös själs tankar