Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösten… Som jag längtar…

Snart, snart så är du här hos oss, hos mig.

Höst, hösten som jag älskar dig,
som du skänker mig lugn och ro.

En pil i bullseye,
en pil rakt in i mitt hjärta av framtidstro.

All kärlek!




Skapa | Skriva av En rastlös själs tankar
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-02 19:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hösten är ett hatobjekt i min värld.
Vintern likaså.
2023-09-03

  rostspik VIP
Delar din uppfattning, oktober är finast av årets månader.
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

En rastlös själs tankar