Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyssen

En axel att luta sig mot,
en axel där du är OK,
även dom gånger du fäller en tår.

En famn som öppet tar emot,
en famn där du är OK,
även dom gånger du fäller en tår.

Leendet som lyser upp din dag.

Kramen som värmer i den kylslagna natten.

Kyssen där den landar ömt mot din kind,
kyssen som får dina ögon att stilla vila i välbehag.

Var rädda om varandra, lova att ni är rädda om varandra.
Lova mig att ni i varenda och eviga stund är rädda om varandra.

All kärlek!




Skapa | Skriva av En rastlös själs tankar
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-20 22:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så viktigt att alltid vara rädda om varandra...din dikt är som en varm kram...mycket fint...
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

En rastlös själs tankar