Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Levande

Känner en vår vind mot min kind
det gör mig modig och kåt på livet
se det förmultnade försvinna och nya skott komma upp
det gör verkligen livet intressant




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-30 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal