Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet är stort

Så liten
Så få
Svaga
Ändå

En eller två
Tusen
Så liten
Än sen

Ett hjärta
Eller två
Starkt eller svagt
Viktigt ändå

Unik
Ensam, eller ej
Värdefull
För mig




Fri vers av Sofia Viktoria
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-30 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Viktoria