Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som bär

Tröst och värme personifierad
aldrig förtvivlan
”vi ger ej upp”
Går med, går bredvid, går före och efter
var än önskan om fäste finns
Du håller fast din blick
din ömhet
ditt tag
Greppet lossnar när antydning ges
Till synes går vi själva
i kulissen strålar tilliten




Fri vers (Fri form) av Sofia Viktoria
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-13 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Viktoria