Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

Nej!
Göm dig!
Dimman drar över.
Fångar dem som väntar.
Känner du inte kylans ankomst?
Hör du inte trummornas förrädiska rytm?
Du tror dig veta, stå över, vara beskyddad. Immun.
Ditt högmod och din nonchalans skall beröva dig ditt dyrbaraste.




Fri vers av Sofia Viktoria
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-16 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Viktoria