Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel

Böljande mjuk mage
som tidens tand har
livsstreckens rodnade
minnen släckt allt ljus
då svart Åmmm nattens
dånande älv skriker ur sig
sin smärta i lila
lasersvärds skarpa
sken som hålls
utav en stark, ståtlig och
bestämd karl!




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5