Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1023. 1 ! MAJ! ...

T I T A I N
I DE BESUTTNAS
SÖMNDRÖMMAR!

I VILKET SYFTE
ÄR AVANTURENS NONCENS
FÖR OSS?

För att upptäcka
#luftvärmare#!av
bakgårdars Maj!

=###=

I vilken tid
och dag som helst,

HISTORIEN
KOKAR
AGIOTAGE:

VEMS HEMLIGHETERS
#skärningshålHEMLIGHET
av luftbroOoar#

=###=
SOMONE
THEMOCKSUN
/TWICE\

STANDING IN
"THE KITCHEN"
RIGHT NOW

AND WANTS TO CLEAN
THE WORLDS MIRROR...
!!!MANYVERYTWICE!!!
=###=pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-01 07:52



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Annie!TREVLIGGGGGGGGSOMMAAAAAAAR1
2023-05-18

  Annie b'larsson VIP
Dina bilder är fantastiska!
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP