Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

Motgångar sårbarhet

Går hand i hand

Något sker plötsligt

Svårt förstå

Stannar upp

Resa sig få igen livskraft

Är att finna ut

Hur mycket sårbarheten tål

Det ska kännas bra

Motgångarna  får tankarna

Ändra riktning i livet

Närhet glädje

Betyder allt

Får en känsla av att kärleken

Bygger upp istället för ned

Ta vara på de underbara stunderna

Har alltid möjligheten

Förändra livet

Här och nu

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-01 11:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vacker om kärleken som ger livskraft och kan förändra livsriktning
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP