Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljust

—-

jag ljuger mig själv
full av sömn
längre vill inte vara

berätta vill om något
ljust
i denna mörka tid
Aniara var så full av
Martinsson egen sorg
så mycket sjukdom
mot slutet
det hans slitna själ
som

han;
ctrl alt delete
i sjukhusrummet
stängde av

Mimaroben dog
vid synen av
en exploderande
atombomb
på jorden

också maskiner
kan ett sam
vete‘
hur ljust är det
A I med inkänning

vi manas nu att
bryta alla regler
skrivandet
hur som
chat-boxarna
inte längre
det gör




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pertomas
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-03 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas