Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten



Natten, en säregen sak
inte mörk som man kunde tro
norrskenskenslik
dansar grönt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pertomas
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 19:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en dans av skönaste slag!
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas