Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Kärlekens alla underbara frukter"

 

Oh så underbart vacker du är

du älskade vår

så sprudlande 

så oerhört välkommen

 

ja för ett tag kändes du 

allt för långt borta

men nu överöser du oss

med din enastående skönhet

 

så när jag nu går här 

bland alla dina dofter

här under de blommande 

körsbärsträden

 

ja när jag nu ser 

hur all din skönhet blomstrar

väcks en stor åtrå 

inom mig

 

dessa känslor gör 

att jag mer än någonsin

vill smaka kärlekens 

alla underbara frukter

 

så under ett av vårsolen 

framkallat rus

har du nu skapat och intagit

en så suktande lekamen

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-08 10:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vårkänslorna sprudlar
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP