Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


"En doft av vår"

 

Se nu hur solen
driver daggen

från gräset
invid huset

nu väcks
så vackra känslor

där endast bäcken
står för bruset

ja att få leva
blir fantastiskt

när nu allting
doftar vår

visst en känsla
som är gammal

ändå lika ljuvlig
varje år

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-12 08:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varje vår kommer samma känsla, det är härligt att leva. Det måste vara något i luften som påverkar våra sinnen!
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP