Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Vintern kändes som om den var igår
Men äntligen har vi nu en varm vår
När det tidigare kändes så kallt och dött
Är det som om livet åter har blivit fött
Djurlivet vaknar ur sin dvala
Och fåglarna kvittrar som om de vill tala
Att de vill välkomna den vackra årstiden
Som efter vinterns kaos kommer med friden
Med sina strålar så gör solen hela himlen varm
Och dess gyllene sken ger naturen dess charm
Det som tidigare var mörkt och grått
Är nu vårhimlen lysande blått
Barnen ivriga för att få utföra lek
Bredvid den väldigt grönskande ek
Låt oss glädjas att våren nu har kommit
Glädjens årstid den har med sig burit




Bunden vers (Rim) av Filip Zetterlund VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-12 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP