Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post-human, human, anti-human

Vi är evolutionära experiment,
starta med självreplikerande kolföreningar som kan krypa
och du får något som liknar primater
tiden kommer att rinna ut för kroppen innan vi slutar modifiera den
fråga marina abramovic
fråga biologer på NASA
det är den optimistiska tolkningen av världen
smärta och lidande kommer från själviska gener
oroa dig inte gud, finns nog inte
om vetenskapsmän inte leker gud, vem ska då göra det




Fri vers av A. Ostsee
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-05-14 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee