Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nya termer som


Ålderism

Man undrar
Dom vet

Men istället för
Att göra sitt

Så sänder AF
Ett seminarium

Åldersdiskriminering på
Arbetsmarknaden

Ställer man en fråga på
Chatten så måste den godkännas

Nu är seminariet slut
Frågan väntar på godkännande




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-17 14:16



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
I Danmark är äldre efterfrågade av arbetsgivare då de har mer erfarenhet och oftast inga småbarn. Intressant med så olika inställningar i två grannländer. AF är så nerbantad nu att de inte fungerar alls.
2023-05-17

  Koloristen
Föraktet mot de som anses vara "äldre" är avskyvärt.
2023-05-17

  rostspik VIP
Arbetsförmedlingen har idag två huvudsakliga syften. Försörja tjänstemän samt kontrollera och disciplinera underklassen.
2023-05-17

  SatansSon VIP
det var ingen aforism
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano