Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


från någonstans


Förutsättningar


Det blev som det blev
det gick som det gick
vi fick förutsättningarna*
som vi fick

En välfylld kropp
eller kanske en smal
vad än det nu blev
fick jag mitt ideal

Min hjärna fri
med vild fantasi
logik och sans
kom från någonstans

Matematiskt klur
att räkna ut hur
en vistons klang

att se sammanhang

Mitt hjärtas slag
två lungors pust
den härliga känslan
utav liv och lust

Jag skapades fin
ja faktiskt perfekt
om någon nåt annat sagt
är det fräckt

Det blev som det blev
det gick som det gick
ganska bra med de
förutsättningar**

jag fick





* Rytmiskt i sex stavelser
** -"- -"- -" i fem stavelser




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-21 10:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig rytm i dikten.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP