Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 år och grå i ansiktet


HADE JAG HAFT ETT BARN

hade jag haft ett barn hade jag undrat varför det grät sig igenom hela nätterna. jag hade undrat om det trivdes i det rum jag givit det och hur humöret passade med allt fint.

hade jag haft ett barn hade jag velat veta varför det kände sig som sämst i världen och jag hade gjort allt för att få det känna sig älskat och värdefullt igen. hade jag haft ett barn skulle jag krama det ibland och säga att jag tyckte om det och att det var bra som det är och alltid bäst no matter what. hade jag haft ett barn hade jag undrat vad det pratade med sin psykolog om två ggr i veckan och jag hade tyckt det var bättre att det skar i mig än i sig själv.

hade jag haft ett barn skulle jag vilja veta om kompisarna till det knarkade eller vad de brukar göra på helgerna. hade jag haft ett barn hade jag undrat varför det var så olyckligt och vems fel det är och oavsett vems skulle jag ta på mig det för föräldern är alltid ansvarig och jag skulle ge allt för att det skulle må bra igen.




Fri vers av katjakolja
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:42



Bookmark and Share


  TiVa
Sorgligt.. och tyvärr SÅ vanligt..
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

katjakolja