Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 år och d-pepp


ett mord i spindelmannendräkt

jag dödade -------- mamman till två barn inatt
det var inte meningen, det bara blev
jag förvånas över hur lätt det var,
plötsligt låg hon bara där
och stekpannan i min hand brändes-- inte ens
hon var smal och nätt, ---------- jag släpade kroppen
utan svårighet, klädde henne i en spindelmannendräkt
och ---- rullade in henne under sängen
sen lade jag mig i sängen, sussade sött
hoppades liket skulle försvinna med natten.

titta på bilder i datorer med små äpplen på
du stirrar ned på mig när jag ska sova och
sticker mig i ögonen med din genomträngande ---




Fri vers av katjakolja
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katjakolja