Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 år och tom


sängen

sängen, jag vet inte faktiskt och vill vid närmare eftertanke inte
heller göra det, du vet jag tvångsonanerar --------
när jag inte kan sova och det är föralltid ----- and ever
---- hårda händer gräver skavsår på i min kflitta du undrar om
jag kommit jag nickar som vanligt

ett papper morfin




Fri vers av katjakolja
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:58



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Å, vilka såriga texter du skriver. Bra! Per
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

katjakolja