Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 år kär


svalor

våra svalor är såna som flyger bort från

i en bräcklighetens dimma famlar vi handlöst
behöver inget att greppa i händerna förutom
varandras hjärtan
som redan finns där
som redan finns där.

------------------------------------------------------------------
jag ska aldrig ljuga för dig mer vi är svalor som
lättar från jag är
------------------------------------------------------------------
svalan som lättar från
ditt fönsterbleck när du ------------- -------- äter frukost
på morgonen, uppsvullen på ögat som
glänser lite




Fri vers av katjakolja
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katjakolja