Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 år och kåt nej


VÅLDTÄKTSVALS

sa jag det gubbjävel frågar jag, sa jag det!!?? ------------------------------
fattar du något av det jag säger eller ------------------------------
----- hör du bara? va? svara mig?! vad har du skrivit om
mig, får jag se vad du har skrivit om mig tror du att jag
bryr mig va, vad ni säger bara för att ni har en jävla
titel framför ert namn va?

tror du jag sväljer er skit
som medelklassen sväljer Annica Dahlströms slutsats va?
---------- men jag är inte sån, ---------------------- -----------
lägg satsen på min mage jag tar den aldrig i min
mun, lägg satsen på min mage sa jag! blir du inte kåt
av att ------------ ha mig här, vill du att jag ska suga din
kuk eller vill du tränga in i min fitta, säg inte att du inte
vill jag vet att du vill ingen kille skulle avstå från ett ligg
med mig tro mig jag har penetrerats av såna som ---------
kunde vara din pappa av djur av bröder till och med
mina lärare i den ack så oskuldsfulla högstadiet, säg inte

att du inte vill. du får mig att vilja dö:

vad är det som hindrar dig från att döda dig själv?




Fri vers av katjakolja
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:48



Bookmark and Share


  fadedfromblack
en märklig avslutning på en rörig och ful text.
dessutom är den aningen paradoxal trots förmedlandet av en genuin känsla

, men du är förbannad och det är jag också
så du får ingen etta av mig.^^
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

katjakolja