Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou, äldre omarbetad text.


"Du är, du finns och du är ...unik!"

 

Vi är alla unika i oss själva
jag är den jag är, du är den du är
vi är dem vi är, på gott och ont

vi är så fyllda av känslor
av sorg, av kärlek, av tankar
av intryck och av upplevelser

upplevelserna, känslorna, slutsatserna
har gjort dig till den du är
du formar dig själv, till ditt eget  jag

du har all rätt att glädjas
att önska, att drömma
och att tillåtas förbli den du är

så ta vara på det ljusa
allt det vackra, allt det sköna
allt det meningsfulla, alla dina minnen

 

Copyright © AndLou

men glöm inte det mörka, tunga, svarta
det har också hjälpt dig
dit du är och till den du är i dag

ja allt ljus och mörker, glädje, sorg
formar hela vårt inre
det stärker också vår själ

det är du som är den du ser
i spegelbilden av ditt liv
skapat av minnen, människor, möten

du är jaget och ditt eget jag är du
du är, du finns, du lever
för just du är bara du

dina känslor är dina egna
ditt liv är ditt eget, ingen annans
ja just DU …är helt unik!

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-24 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP