Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


saga

en snäll ödla
och en katt
med pärlhalsband

älska dem
och du är
snäll mot
dig själv

fnys inte
då du bläddrar
i kattens vykort

ligg ikväll
heller inte passiv




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-05-30 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP