Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


härommorgonen hörde jag mig själv, nyvaknad, utbrista Tack Gode Gud - tänk att få vakna - men det är ju början på Morning has broken like the first morning... så spann jag vidare, lite annorlunda. Fonten förblev stor vid kopiering från klotteridokumentet


Tänk att få vakna ... (läs först ingressen)

 

Tänk att få vakna
intill din sida

tänk att få njuta
morgonens ljus

vakna till dagen
vakna till livet

tacka för värmen
du gav i natt

 

Tänk att få vakna
utsövd och lycklig
redo att möta
dagens besvär

tänk att du lever
tänk att du delar
tankar och känslor
med mig idag

 

Tänk att få leva
intill din sida
tänk att få bjuda
ömhet och skratt

allvarsamt älska
blicken som säger

/:hurdan du än är

är du mig kär :/

[ /: melodiomtag av de två sista raderna ]

bara du är den
som bara du är

 

2023-05-30    14:14

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Minkki VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-30 22:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint och känslosamt
2023-07-30

  Eva Langrath VIP
Mycket fin Minkki och jag sjöng framför datorn.
2023-05-31

  Sorunda-Pelle VIP
Ännu en text med högsta Mi-faktor :-)
2023-05-31

  Peter Olausson VIP
Mycket fin Minkki!
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP