Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


frukt och vin

är det poesi att leva
med cancer
och elaka röster

det vet inte jag

jag lever sen 1994
med röster
och sedan förra året
med cancer

jag önskar
mig himmelriket
med brudar
i mängd som matar mig
med frukt och vin

och jag vet inte
vad cancern
är ute
efter




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-31 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP