Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är poet

nej, inte vill jag
som bukowski
bli alkis
och inte som
ginsberg bög

jag klarar nog
mitt liv
och min poesi
det förutan

poesi kommer
av grekiskans
poeisis och det
betyder göra

min skrivargärning
när sig av runkmotiv
och livet med röster

det blir man
inte stor poet på




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-05-31 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP