Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nåden

jag kan inter
förklara tydligare än
jag redan gjort det
att jag är Guds Son

jag ska ha getterna
till vänster om mig
och fåren till
höger om mig
farbror R
står inte med
han är en legend
och varken Nåden
eller syndastraffet
drabbar honom

albin pikade
mig om denna text
förut idag
för en timma sen

det är
början till slutet

sen är hans
saga all




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-05-31 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP