Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


cellgifter

dra till västerås
på torsdag

men har doktorn
bara att fresta med
cellgifter kan jag
dra åt helvete

vill inte bli
flintskallig

det är en pik
första femton åren
efter det jävla
milllenieskiftet
med flintskalle och
kortsnagg
utan orsak på killar




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-03 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förresten….

Vi har ju messat lite åså…

Om det ena och det andra…du vet…

Skulle givetivis vara 1:a klass då

Tyst vagn är rätt skönt också

( inte meningen att dra över nån kam)

Men plats 17 kan..


[ Weezer - Tired of sex ]

2023-06-03

    ej medlem längre
Ta tåget.. rekommendear Plats 17 avdelning djur…
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP