Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejer

I mitt fall finns gott
Om fruntimmer som
Passar i Himmelriket

Anna med sin
Smittande skönhet
Är självskriven

Malin som var
Så glad i mig
I vintras

KrisTina som
Alltid ler så vackert

Thess som är så fin
Att man blir
Kär för mindre

De är bara exempel
På kvinnoskönhet
Hos folk som vet
Hur det funkar
Då livet är kul att
Leva för en som
I likhet med mig
Minns en ungdom full
Av chanser




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-06-04 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP