Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU

Vi faller i ett ljuvligt sommar romans du & jag ja vi faller som i en dröm om något bättre ett bättre liv ännu ett giv. När det sista ackordet ebbat ut frågar du mig vad alla denna tid tagit vägen? Var den en dröm om något vi glömt bort och lämnat bakom oss kan det varit så att vi föds och dör i tusental.
Jag känner mitt hjärta slå samtidigt som ditt det ljuvligaste jag varit med om jag vill inte tänka eller fly jag ja vill bara frysa tiden stanna här vara här med dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal