Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ögonblick


Svårfångade


De allra vackraste
ögonblicken
du är med om

går ej att fånga
i en fjärilshåv
eller med en kameralins

Sorlet
runt kaffebordet
de surrande humlorna
i nyponbusken

sötman av den
nybakade havrekakan

Fjärilsfladdret
syrendoften
nyckelpigans promenad
på grässtrået

vindens krusning i ditt hår

De härligaste ögonblicken
du upplever i livet
stannar kvar där de
utspelar sig

lika svåra att fånga
som fjärilen

omöjliga
att samla på burk




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-06 01:04



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
här i min 'berså'
jag föräras

vingarnas sus
lövens stiltje

och solen prålar
i sommarstillhet
2023-06-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP