Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1027.SVERIGES NATIONALDAG

SVERIGES NATIONALDAG

*DU GAMLA
DU FRIA*

ALLT LAGOM ÅT ALLA
AV LANDETS RIKEDOMAR

ÄR BEGRÄNSAT I

"DET NYA
OCH OFRIA"

där #handel# överbelastar
allesamman med ständig vilja
att proppa inte bara magen
med nöjesbitarna i aAallaAa
höÖörn........!

###===###===###
OBS!!!
Den 2023/05/27 i Solna
hittades !!! 800 !!!
DÖDA fåglar
BARA PÅ EN MORGON

vid den Sjön som ligger
mycket nära mat/nöjes\
servering som trängde sig
liksom kardborrar...

Ständigt hungriga fåglar
ej kräsna men som störande,
snyltgäster och enfaldiga
som barn...
###===###===###

efteråt...kan man
diskutera och påstå
ditt och datt...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-06 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP