Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens nyheter om dammen som sprängdes


Smått och gott när det är värre än värst

 

kanske borde de storstilat kallas

SMÅTTINGAR

alla dedär vardagliga Svårigheterna

för att inte säga Problemen

man tror sig ha 

kanske borde man älska dem

för att de  ger oss chansen

att utvecklas, bli realister

 

då de i det grymma ljuset

från det fruktansvärda,

krigen, katastroferna

mister den illusoriskt svarta skuggan

och blir 

- just det - 

bara små ting 

 

2023-06-06  21:29

  

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-06-06 20:31



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag läser inte nyheterna
ser inte på tv
om något stort händer
så skriver en poet om det
gör det vackert
bryr mig inte om massmedia
2024-04-08

  Lyrik
Livet diskriminerar inte, vad som än händer eller pågår så kommer framtiden där man kan förbättra sig och utvecklas. Sånt är ju livet.
2023-09-11

  Kungskobran VIP
Det är de små små detaljerna som gör et……
som Povel Ramel sjöng
2023-07-30

  TrollTörnTrappan VIP
Just jo, då tänker man hur glada vi hade varit - om vi enbart haft de där småtting-problemen att brottas med blott!?!

Nå, sedan när de största svårigheterna ebbat ut, så omdefinierar människan raskt sina krav, och de sköna små skuggorna framstår som ohyggligt mörka återigen...
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP