Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rörelse

jag har krav
inga höga krav
men krav

det måste
otvetydigt
in rörelse

och det blir det
om jag kämpar
med gråten




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-06 23:36



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra bild.. Fortsätt att fokuserar på fotona..
2023-06-07

  Skatflickan VIP
Krav ska man ha, det är som att ställa upp för sej själv.
Det är tungt att kämpa med gråt. Vet
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP